U bevindt zich hier: Home  »  Nieuws & Acties

Nieuws & Acties 4 FACES

4 faces in Terborg

Schoonheidspraktijk 4 faces is verhuisd naar de gezellige Hoofdstraat 7 in Terborg! Om dit te vieren krijgt u in de maanden april en mei 10% korting op een gezichtsbehandeling.

In onze winkel

We hebben nu een winkel, waar natuurlijk de producten van Neoderma te verkrijgen zijn, maar nu ook Minerale Make-Up van het prachtige merk Be-Mineral en Fresh-Mineral. Ook hebben wij T-Shirts van mijn dochter Sineke, die met glitterapplicaties alles naar uw wens kan maken, van eigen naam tot uw favoriete artiest of club. Kom ook eens snuffelen aan ons heerlijke assortiment parfum of mooie postkaarten, waarvan van elk maar één gemaakt wordt!

Ode aan het Wiel

Aankomende zondag 19 april is er in de Hoofdstraat en omgeving “Ode aan het Wiel” en kun je je bijzondere voertuig, van kinderwagen tot aan auto, oldtimer enz. kunt laten inzegenen. Bovendien zullen er veel kraampjes zijn en zijn de winkels open. Je kan meerijden met een Porsche en ook is er verder genoeg te doen voor kinderen. Het begint om 12.00 uur tot 17.00 uur. 4 faces presenteert dan een nieuw product, nl de Beauty-Thee, die perfect aansluit op de dagelijkse verzorging van uw huid. Deze thee komt binnenkort pas op de markt, dus 4 faces heeft een grote primeur!!

U ziet het, er valt genoeg te beleven, te bekijken, te ruiken en te proeven, want natuurlijk staat de koffie, thee of een lekker drankje klaar!!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de laatste nieuwstjes & aanbiedingen.

Contactinformatie

4 FACES | Skin and Beautycare
Saskia de Kleyn
Hoofdstraat 7
7061 CG Terborg
T: 0315-236439
M: 06 18635202
Email: info@4faces.nl
Copyright © 4 FACES - Skin and Beautycare 2012  |  Disclaimer
Webdesign & development by: Timeless Design